fredag 17. juli 2009

Noen som vet???

Noen som vet hvordan jeg kan blogge fra mobilen?? Og om det i det hele tatt går an når jeg har en Sony Ericsson K800i (cyber-shot). Jeg har prøvd å sende mail med den men det får jeg ikke til.. Har snakket med operatøren, og de mener det skal gå... Jeg er GRØNN på slikt!! Noen som vet åssen jeg skal gå frem?

3 kommentarer:

  1. Jeg skulle veldig gjenre hjulpet, da jeg slet veldig selv, men jeg husker ikke hvordan jeg fikk det til. Jeg trykket og ordnet, og fikk det ikke til. Før det plutselig gikk. :S

    Jeg har Netcom og fikk god hjelp bare jeg traff riktig person (den tredje jeg snakket med eller noe) - så ring de igjen, det kan hende dekan hjelpe. :)

    SvarSlett
  2. Jeg kjenner dessverre ikke denne telefonen.. Men først må du sette opp telefonen din slik at det går an å sende e-post med den. Du må "konfigurere den" med en epost adresse som skal brukes.

    Og når telefonen er klar, må du lage bloggen klar. Da trykket og herjet jeg også noe fælt....(tok visst en stund fra man sender inn en kode til det viser på blogger).

    Tja, dette var kanskje mer til forvirring enn til hjelp:S

    Anita

    SvarSlett
  3. Jeg hadde en mobil før der jeg kunne ta ett bilde og velge "send til blogg", så fikk man en sms med hva man måtte gjøre første gangen. Siden gikk det automagisk :-) Kjempemoro!! Desverre har jeg ikke Ericsson lenger...

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.