onsdag 3. juni 2009

Sykkelvogn og Takk til Facebook

I dag fikk vi sykkelvogn i posten. Den har Emil ventet på, og han ble glad da han kom hjem fra barnehagen og fikk øye på pakken. Men først var det lek og morro på tapeten. De søte jentene fra Huset på haugen tok turen innom, og Emil & Abigail leket så fint sammen. Og mammaene fikk skravlet litt ;o) Veldig koselig!

I kveld måtte vi ut å sykle tur. Her er to fornøyde fjes - klar som bare det!

Sjåføren hadde hyret seg i tykk genser og jakke fordi det var så kald vind ute. Kan skrive under på at hun kom fort i varmen!! Motvind, dårlig kondis og mye klær på er en dårlig kombinasjon!

**************************

Min kjære kusine startet litt slektsgranskning her om dagen. Vi har alltid visst at vi har familie i Australia og på New Zeland, og hun søkte litt på Facebook. Og jammen dukket det ikke opp slekt på andre siden av jorden.. Noe så spennende!!! Så nå har vi fått hyggelige mail fra vår tre-menning på New Zeland. Det viser seg at vi har ikke bare èn, men flere. Det som også er veldig hyggelig er at de er på vår alder. Gleder meg til å bli bedre kjent med vår familie langt langt borte.

Ha en fin kveld alle sammen..




4 kommentarer:

  1. Så kjekt at du er med på trekning hos meg;)
    Flott blogg, må innom her i morgen;)
    Nå er det natta
    Klem fra Maja

    SvarSlett
  2. Godmorgon Lofoten! Jättekul att du är med och tävlar. Ska nu kolla igenom ditt blogg-arkiv, jag tycker du bor så vackert där uppe i norr.
    Och vilken fin cykelvagn till lill-killen.
    Ha det gott.
    Kram till dig
    AnnaMaria

    SvarSlett
  3. Så søte i sykkelvogn! Det var nok stor stas:)

    En fin unnskyldning for å reise down under er jo å hilse på familie! Vi var i NZ og Australia for ett år siden, fantastisk!! Anbefales.

    Smil fra Anita

    SvarSlett
  4. Heia,
    måtte sjekke innom da jeg så headingen Havets datter... Er selv født i Svolvær og har mormor i Lofoten, skal nordover om noen uker, gleder meg!!!
    Sjekk gjerne innom meg,
    hilsen Nanni :)

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.